wfm

De allereerste WFM LIVE SESSION was TOP!

Vrijdag 27/02/2015 kwam KEITH CANVAS langs in onze studio voor een interview & bracht hij live en exclusief zijn nieuwe single Little Bird.

Keith Canvas wordt al eens de Belgische Jamie Cullum genoemd, de zoon die Al Green nooit had. Dat is mooi, maar noem Keith Canvas vooral gewoon Keith Canvas. Gezegend met een uiterst boeiend vibrato en daarnaast multi-instrumentaal is Keith Canvas een groot jazz-talent dat sinds de lancering van zijn debuutsingle ‛Is This What You Mean’ langzaam maar zeker doorbreekt naar een ruim publiek en nationale erkenning krijgt.

www.keithcanvas.be

Bekijk hier het filmpje. Interviews volgen snel.

Van 28 september tot 28 november organiseert de wereldraad van Westerlo, in samenwerking met de Gemeente Westerlo voor de vierde mail het project Zuiderse Zoenen. Dit jaar staat de actie in het teken van verzoening, vandaar Zuiders (ver)zoenen.

Ook WFM schenkt de nodige aandacht aan dit evenement met extra programma's en items. Klik op de titel van dit artikel of op "Read More" hieronder om meer te ontdekken.

Omdat rages hip zijn en zot doen plezant is. Maar vooral om ALS in de aandacht te brengen, heeft onze technicus David onze webmaster Jorrit Ferket uitgedaagd een emmer ijswater over zich te gooien. Hij gaat de uitdaging aan tijdens de Crazy Friday Show.

Vrijdag wordt het dus een gezellige (natte) avond bij WFM.

Avondprogramma's voor nu vrijdag 22/08:
20-22u - Jorrit Ferket
22-23u - Live set DJ Snooz
23-00u - The Crazy Friday Show

Nu On-Air

Advertenties

Uw adverentie hier? Klik hier!