Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Het gouden uur

08:00 10:00


Problemen met afspelen?
Gebruik een andere browser of
klik hier

Problemen met afspelen?
klik hier

Now on air

Het gouden uur

08:00 10:00

Background

Vlaamse 111

Live vanuit Westerlo

Gepland op

100% made in Vlaanderen

Tagged als,
Op de Vlaamse feestdag draaien wij 111 Hits en classics van Vlaamse bodem, LIVE vanuit de voortuin van Toerisme Westerlo.

De zomer van 2020 zal de geschiedenisboeken ingaan als de zomer van de staycation. Toch wil WFM graag een keer buiten de studio treden. Bovendien nemen we “Luister Lokaal” vrij letterlijk. Op de Vlaamse feestdag presenteren we namelijk de Vlaamse 111 (100% made in Vlaanderen).

111 Hits allemaal gemaakt door Vlaamse artiesten. Niet alleen Vlaamse hits van bijvoorbeeld Jo Vally, Yasmine, De Romeo’s, Christoff, Luc Steeno, Will Tura, Clouseau, Bazart, Bart Peeters, Isabelle A, #LikeMe … maar ook niet Vlaams gezongen hits van misschien Natalia, MilkInc, Kate Ryan, Jasper Steverlinck, Axelle Red, Hooverphonic,… hoor je (mogelijk) in onze Vlaamse 111. Zolang ze maar 100% made in Vlaanderen zijn.

Live vanuit Westerlo


Speciaal voor de Vlaamse 111 slaan we onze tenten op in de voortuin van Toerisme Westerlo tussen 10 en 18u. Kom gerust eens hallo zeggen. Misschien passeert er nog wel eens interessant volk?

Lees meer

Gerelateerd nieuws


Vlaamse 111 Crew

Steeds goedgezind en altijd op de hoogte van de nieuwste sportitems. De perfecte match voor op een zaterdag.

Creatief, spontaan en een geweldig om naar te luisteren. Zijn stem is elke werkdag te horen op WFM.