Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

WFM Nacht

00:00 07:00


Problemen met afspelen?
Gebruik een andere browser of
klik hier

Problemen met afspelen?
klik hier

Now on air

WFM Nacht

00:00 07:00

Background

Sasha & Davy kwamen op bezoek

Geschreven door op 08-06-2019

Ze stelden op zondag 16 juni hun nieuwe Album “Radio” voor tijdens Het Archief.

Paul De Jong vertoefde op zondag 16 juni in goed gezelschap. Tijdens zijn ‘Archief’ kwamen Sasha & Davy langs in de studio om hun nieuwe album “Radio” alsook de gelijknamige eerste single daaruit voor te stellen.

“Dankzij Marconi, de uitvinder van de radio, kunnen miljoenen mensen dag en nacht genieten van leuke plaatjes en toffe praatjes. Noem ons gerust radio-addicts. Als we thuis zijn staat de radio op, maar ook onderweg zappen we van de een naar de andere zender. Ik vind de combinatie geweldig: muziek afgewisseld met korte of lange babbels. Ik betrap mezelf dat ik het blokje omrijd, omdat een tof liedje op de radio nog niet gedaan is of omdat het gesprek zo boeiend is”, zegt Davy Gilles.

La Douce France

Met ‘Radio’ brengen Sasha & Davy een mooi eerbetoon aan iedereen die radio maakt. Sasha: “Het is een vrolijk uptempo nummer waarin we zingen over een autoreis door Frankrijk. We rijden vaak naar daar, omdat mijn ouders daar wonen. We genieten onderweg enorm van de mooie natuur en de typisch Franse huisjes, en dan hebben we dikwijls de radio aanstaan onderweg.”

Davy, die samen met zijn neef Cliff Vrancken het nummer componeerde, vond in Frankrijk de ‘Radio’-inspiratie: “Onderweg, mooie natuur, vakantiegevoel en de radio aan! Meezingen met de liedjes die voorbijkomen en hopelijk gaat iedereen dat ook doen zodra ze dit nummer te horen krijgen…”

Noem het gerust een radiovriendelijke oorwurm en kandidaat zomerhit, want dit jaar slaan Sasha & Davy opnieuw toe in de zomermaanden.

 


Meningen van de lezer

Laat een antwoord achter

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *Lees verder

Volgende Post

Roefelradio 2019


Afbeelding
Vorige post

Touristika


Afbeelding