Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

De Zotte Morgen

09:00 11:00


Problemen met afspelen?
Gebruik een andere browser of
klik hier

Problemen met afspelen?
klik hier

Now on air

De Zotte Morgen

09:00 11:00

Background

FIETSZOEKTOCHT 2022

Geschreven door op 13-06-2022

Een tocht door Westerlo.
van 13-06 tot 25-09-2022

Actuele communicatie in verband met de zoektocht: zie verder…

WFM stelt voor…

naar aanleiding van 40 jaar WFM, onze eerste Zomer Fietszoektocht, dit jaar in Westerlo.

Fiets langs het uitgestippelde parcours doorheen de Parel van de Kempen en vind de foto’s en de antwoorden op de vragen.
Foto’s in de juiste volgorde? Antwoorden op de vragen correct? Dan maak je kans op een van de mooie prijzen.

Deelnameformulieren zijn te koop bij Toerisme Westerlo aan €5,00 per formulier.

Dit is tevens de startplaats van de Fietszoektocht zomer 2022.

Deelnamen kan tot en met 25-09-2022. Deelnemingsformulieren dienen ten laatste die dag binnengebracht te worden bij het startpunt, Toerisme Westerlo.

WFM dank je alvast voor uw steun en deelname, en wenst je veel fiets (en zoek) plezier.


 

Actuele communicatie.

De zoektocht werd samengesteld in de periode april/mei. Gezien de duurtijd is het mogelijk dat sommige zaken niet meer vindbaar zijn. De samenstellers van de zoektocht voeren hierop regelmatig controles uit. Indien er wijzigingen vastgesteld worden, worden deze hier gecommuniceerd, zodat u niet nodeloos verder zoekt naar iets wat helaas verdwenen zou zijn. Zelf een probleem ontdekt? Meld het even via zoektocht@wfm.be.

12-07-2022

FOTO 33:
Het onderwerp van foto 33 heeft een nieuwe verflaag gekregen. Hierdoor is kleurtint licht aangepast en de zwarte kras verdwenen. Het onderwerp zelf blijft wel duidelijk te herkennen.

Algemeen

Houd er rekening mee dat de natuur niet heeft stilgestaan sinds de samenstelling van de zoektocht.


 

Spelregels

FOTO’s
Alle foto’s vind je in willekeurige volgorde langs de aangegeven route en zijn steeds zichtbaar vanop de openbare weg of openbaar domein. Kijk zeker ook af en toe achterom.
Noteer op het antwoordblad de foto’s in de volgorde waarin je ze tegenkomt langs de route, te beginnen bij de foto die je het eerst tegenkomt op de route. Eindigen doe je met de foto die je laatst tegenkomt. Het kan zijn dat je een foto in de verte al kan zien staan, deze ligt dus verder op de route, op het moment je er werkelijk voorbij fietst. Elke foto heeft slechts één juiste plaats op het antwoordformulier. 
Foto’s werden genomen in april/mei. Gezien de duurtijd van de zoektocht kan de natuur wijzigen of kunnen kleine elementen veranderen aan de omgeving en/of voorwerpen.
VRAGEN
De antwoorden op de vragen kom je in willekeurige volgorde tegen langs de route. Schrijffouten in de opdrachten zijn geen dubbelzinnigheden. Delen van vragen “tussen aanhalingstekens” moeten ter plaatse te lezen zijn.
Noteer je antwoorden op de daarvoor voorziene plaats op het antwoordformulier, steeds zoals ze ter plaatse te zien of te lezen zijn en zo volledig mogelijk. Enkel op deze manier kan een punt voor het juiste antwoord toegekend worden. Vragen worden in het enkelvoud gesteld. Indien meerdere antwoorden mogelijk zijn, dienen alle antwoorden genoteerd te worden.
ALGEMEEN
Betreden van privéterrein is nooit nodig en vooral niet toegestaan.
Alle deelnemers dienen zich aan het verkeersreglement te houden en verklaren uitdrukkelijk af te zien van elk verhaal tegenover de inrichters in geval van ongeval of andere schade tijdens deze zoektocht.
Indien er wijzigingen of fouten zijn vastgesteld tijdens de duurtijd of indien een foto niet meer vindbaar zou zijn, wordt dit gecommuniceerd via www.wfm.be en uitgehangen bij het startpunt, Toerisme Westerlo. Indien u zelf een belangrijke wijziging of probleem aan een foto of vraag vaststelt, of een suggestie heeft naar de toekomst, kan u ons bereiken via zoektocht@wfm.be.
Antwoordformulieren dienen volledig ingevuld ten laatste zondag 25 september 2022 worden binnengebracht bij Toerisme Westerlo. Niet leesbare of doorstreepte antwoorden of met potlood ingevulde formulieren zijn ongeldig. Enkel originele antwoordformulieren worden aanvaard.  De jury heeft steeds het laatste woord.
Winnaars worden persoonlijk verwittigd en kunnen kenbaar gemaakt worden via de website www.wfm.be of de sociale media kanalen van WFM.
Door deelname aan de WFM fietszoektocht 2022 verklaart de deelnemer zich akkoord met de spelregels.

Meningen van de lezer
 1. Massie francine   Op   11-07-2022 om 11:34

  Er is 1 foto waar de mensen al 7 keer heel de toer gedaan hebben en niet te vinden is foto 10 niet te vinden

  • WFM   Op   04-08-2022 om 20:47

   Alle foto’s zijn nog steeds te vinden langs het parcours. Wel kan het zijn dat een boom / haag / plant wat extra blaadjes hebben gekregen

  • Van Looy Wies   Op   01-09-2022 om 09:05

   Foto 10: dat was de eerste foto die wij vonden ! Maar na twee keer de route gedaan te hebben blijven nog vele vragen onbeantwoord en foto’s te vinden. Toch wel niet gemakkelijk!

   • WFM   Op   01-09-2022 om 11:25

    Hallo Wies, fijn dat je de tocht al gefietst hebt.
    Als we een kleine tip mogen geven voor de vragen: check zeker de infoborden die je tegenkomt naast de route. Maar shht, wij hebben niks gezegd hé … ?

 2. Els en Jan   Op   04-08-2022 om 18:35

  Beste WMF’ers

  We hebben genoten van de fietsfotozoektocht.
  Jullie hebben een mooi, rustig parcours uitgezet.
  De wegbeschrijving was prima. We kwamen op plekken die we nog niet kenden.
  Proficiat daarvoor!

Laat een antwoord achter

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *