Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

WFM Nacht

00:00 07:00


Problemen met afspelen?
Gebruik een andere browser of
klik hier

Problemen met afspelen?
klik hier

Now on air

WFM Nacht

00:00 07:00

Background

we support your business

Geschreven door op 03-04-2020

Moest jouw zaak ook verplicht dicht?
Wij geven 20 maanden reclame GRATIS*!

Corona in 2020. We moeten het je niet vertellen dat ons hele land, dus ook onze regio, getroffen is door de corona-crisis. De maatschappij draait voort op een laag pitje. Alle niet essentiële winkels moeten sluiten, horeca is dicht en #blijfinuwkot is nu al de quote van het jaar. Lokale handelszaken en zelfstandige ondernemers zien hun inkomsten dalen doordat ze verplicht gesloten zijn. Iedereen is getroffen door deze strenge, maar noodzakelijke, maatregelen van de overheid. Daarom wil WFM ook ons steentje bijdragen om de lokale economie terug een boost te geven nu de handelaars in de regio dit extra nodig hebben.

WFM biedt 20 zelfstandige handelaars uit onze regio (Herentals, Westerlo en randgemeenten), die verplicht tijdelijk de deuren hebben moeten sluiten, de mogelijkheid om GRATIS een extra maand reclame te maken op de radio, bij een campagne van minstens 1 maand. Deze gratis maand geven we om (nieuwe) alternatieve verkoopkanalen kenbaar te maken, hetzij om heropening aan te kondigen.

Wat krijg ik dan precies?

1 volledige extra maand reclame, aan dezelfde afspraken als de reguliere campagne. Dit wil dus zeggen dat als je 1 maand reclamecampagne aankoopt, je twee maanden onair zal zijn!

Kom ik in aanmerking als handelszaak, ookal heb ik nog nooit eerder geadverteerd op WFM?

Bent u een zelfstandig ondernemer / lokale handelaar, actief in onze uitzendregio (Herentals, Westerlo en randgemeenten) én bent u door overheidswege gedwongen gesloten, dan is het antwoord JA! Dit aanbod is ook geldig voor (nog-)niet-adverteerders op WFM. Onze vaste klanten worden/werden reeds benaderd door ons met een persoonlijk voorstel.

Twijfelt u of u in aanmerking komt? Neem contact met ons op en we bekijken het samen met u.

Meedoen met dit aanbod? Laat van je horen voor 31/08/2020, maar wees snel, we geven slechts 20x 1 maand extra. OP = OP.
Dat wil dus zeggen, max. 20 handelaars die kunnen profiteren van dit aanbod. We plannen de campagne dan in overleg in voor het einde van 2020.

Laat hieronder je gegevens na en we nemen contact met je op.

 


    Meningen van de lezer

    Laat een antwoord achter

    Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *    Lees verder