Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Het gouden uur

08:00 10:00


Problemen met afspelen?
Gebruik een andere browser of
klik hier

Problemen met afspelen?
klik hier

Now on air

Het gouden uur

08:00 10:00

Background

WFM niet langer op RadioPlayer

Geschreven door op 31-12-2021

Hoe beluister je ons vanaf 2022

Beste luisteraar,

Sinds 2021 waren we, naast FM, onze website en diverse gratis apps, te beluisteren op RadioPlayer, een een platform dat een samenwerking is tussen DPG Media, Mediahuis en VRT. Om als lokale radio deel uit te maken van dit platform wordt er een maandelijkse bijdrage gevraagd. Echter, om dit platform mee te lanceren werd deze kost voor 2021 voor de lokale zenders voor 10/12-deel gefinancierd door de Vlaamse Overheid.

Voor 2022 komt deze steun echter te vervallen, waardoor de volledige kost gedragen dient te worden door het radiostation zelf. Gezien de moeilijke tijden op de reclamemarkt, onze belangrijkste vorm van inkomsten, en na analyse van het voorbije jaar op RadioPlayer hebben we besloten dat de jaarkost voor WFM om deel uit te maken van RadioPlayer niet opweegt tegen het handje vol gebruikers die het platform maandelijks gebruiken. Er zijn voldoende andere gratis (zowel voor u als luisteraar als voor ons WFM) alternatieven beschikbaar die nu reeds veel meer gebruikt worden. De extra euro’s die we op deze manier uitsparen, kunnen dan op een andere, meer nuttige manier geïnvesteerd worden in onze zender.

Vandaar dat we als WFM de beslissing hebben genomen om vanaf 1 januari het platform RadioPlayer te verlaten. (Voorlopig?)
Als in de toekomst zal blijken dat dit platform kosten-baten opnieuw interessant wordt voor WFM zullen we zeker de mogelijkheid overwegen om terug te keren op RadioPlayer.

We hopen dat jullie als luisteraar onze beslissing begrijpen en dat jullie de weg naar WFM ook vinden op andere manieren.

Groetjes en een fijn 2022
Het WFM-team

Luister WFM

Westerlo – 105,4 fm
Herentals – 105,7 fm
WFM.be

Radio Belgium app – iPhoneAndroid
TuneIn (beschikbaar in SONOS en BOSE systemen)
radio.vlaanderen
Online Radio Box – websiteiPhoneAndroid
Radioline – websiteiPhoneAndroidHuawei


Meningen van de lezer

Laat een antwoord achter

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *



Lees verder